[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]

Extreme Beauty Academy a pornit din dorința de a crea o școala de Beauty, un loc unde să poți să înveți să creezi și să lucrezi cu frumusețea!
Echipa noastră, prin formatele de curs și tehnicile de predare oferă posibilitatea oricui își dorește să învețe o meserie sau o specializare, indiferent de vârsta, profesie, nivel de pregătire sau nivel financiar!
Am vrut și am reușit sa clădim un centru de formare profesională, accesibil tuturor, modern dar în același timp clasic, bazat pe principiile old school.

Avem o echipă de traineri ambițioși, pregătiti și entuziaști, o locație in centrul capitalei și prețuri ultra competitive.

Oferim cele mai noi cursuri acreditate, recunoscute național și internațional, organizăm seminarii și ateliere de pregătire profesională pe diverse ramuri de Beauty.
Suntem la curent și împărtășim cursanților noștri ultimele tendințe in domeniile de predare, unde studenții să-și exploateze potențialul lor și să își atingă cele mai înalte ambiții profesionale.
Suntem buni, foarte buni, ne mândrim cu asta și ne mândrim cu rezultatele elevilor noștri!
Existăm și suntem aici ca voi să puteți să începeți să vă clădiți visele! Noi vă învățam să aveți succes!

Practica de formare oferită de către profesioniști cu experiență pentru a dezvolta studenților abilități naturale;
Facilităm accesul studenților noștri la produse de cea mai bună calitate și la cele mai noi tehnici;
Pregătirea studenților noștri pentru industria frumuseții, lumea afacerilor și viață;
Absolvenții noștri sunt profesioniști solicitați de industria din România și din întreaga lume.
Posibilitatea de a echilibra munca, școala și viața de familie prin opțiunile flexibile de program full-time sau part-time.

[/su_column] [su_column size=”1/2″ center=”no” class=””][su_slider source=”media: 109,106,107,108,104,105,103,102,99,100,101″ width=”1000″ height=”740″ title=”no” autoplay=”3000″][/su_column][/su_row]